Γυναικα

Είναι η γυναίκα σου και αξίζει την αγάπη σου!

Γράφει ο Λουκάς Αναγνωστόπουλος

Κοίτα βαθιά μέσα στα μάτια της. Η όαση στην έρημο της καθημερινότητας της ζωής σου. Το προσκύνημα ενός διψασμένου προσκυνητή στην πηγή των δακρύων. Δάκρυα χαράς, λύπης, θαυμασμού, στεναχώριας για σένα. Γεύσου τα δάκρυα της. Δάκρυα που είναι το άλας της ζωής σου. Μιας ζωής άνοστης χωρίς αυτήν στο πλάι σου. Τα δάκρυα που εξαγνίζουν την ύπαρξη σου και σου θυμίζουν το προνόμιο και το καθήκον να είσαι ο σύντροφος που της αρμόζει. Είναι τα δάκρυα της γυναίκας σου.

Νιώσε την θέρμη του κορμιού της. Δεν είναι τρόπαιο το γυναικείο κορμί φίλε μου. Δεν είναι η αρένα του ανδρισμού σου, ούτε η πιπεράτη αφήγηση στην παρέα σου. Είναι ο ναός στο οποίο ταπεινά και άσεμνα συνάμα υποβάλλεις το κορμί σου και την ψυχή σου. Είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής σου, ο σταυρός στον οποίο πεθαίνεις και ανασταίνεσαι κάθε φορά, το ηφαίστειο στο οποίο διαλύεσαι στα εξ ων συνετέθης μόνο και μόνο για να ενωθείς μαζί της. Είναι το καμίνι στο οποίο καίει το πάθος σου και λιώνουν οι ευκολίες σου. Είναι το κορμί της γυναίκας σου.

Άκου τις σιωπές της. Φωνάζουν οι φόβοι της και οι ανασφάλειες της. Παράτα ότι κάνεις και πάρτην αγκαλιά. Πλέξε την ανάσα σου με την δικιά της και στο ιερό υφαντό της αγάπης ορκίσου να είσαι ο συνοδοιπόρος, σύντροφος και ιππότης της. Ο καιρός της αναζήτησης τέλειωσε παλικάρι μου. Υπήρξε το φώς στα σκοτάδια σου, η μάνα γη όταν μέτραγες τις πληγές σου στις μάχες με τους δαίμονες σου. Δώσε τις μάχες για την γυναίκα σου και νίκησε τις σιωπές της.

Είναι η βασίλισσα στο δικό σου παραμύθι. Ένα παραμύθι που μέρα με την μέρα μαυρίζει καθώς ανήλιαγα τελώνια δυσκολεύουν την ζωη σας. Ξέχνα όλα τα παραπάνω και γύρνα στην πεζή πραγματικότητα. Την ευλογημένη ώρα που θα την συναντήσεις απλά πάρτην αγκαλιά και πες «Είσαι η γυναίκα μου και σ’αγαπάω». Τα υπόλοιπα άστα πάνω της. Πάντα ήξερε καλύτερα. Είναι η γυναίκα σου.

 

 

Λουκάς Αναγνωστόπουλος

  • Bio
  • Latest Posts

About

Είμαι ο Λουκάς Αναγνωστόπουλος. Πατέρας, σύζυγος, δημόσιος υπάλληλος. Ο ορισμός του μικροαστού. Απενεχοποιημένα αποδεχόμενος τον ρόλο μου εξακολουθώ να αναζητώ τον χρόνο και τον χρήμα που θα μου επιτρέψουν ανενόχλητα να διαβάζω και να ταξιδεύω. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη τα ατάκτως ερριμμένα γραπτά μου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
No Comments

    Leave a Reply