Σχεσεις

Ο έρωτάς μας πέθανε την ώρα που του φορέσαμε ταμπέλες!

Γράφει η Μαρία Χριστοδούλου

Κατάλληλος ή ακατάλληλος για έρωτα;

Η απάντηση κάθετη και αμετάκλητη…ακατάλληλος!

Όλοι μηδέν εξαιρουμένου έχουν βάλει αυτό το επίθετο με το άλφα στερητικό να συνοδεύει αυτό που είσαι για μένα..ακόμη και εγώ…ακόμη και εσύ..!

Ακατάλληλος για να είσαι ο έρωτας μου!

Έλα όμως που ο έρωτας δεν είναι ένα ένδυμα σε μαγαζί με ρούχα το οποίο διαλέγεις να αγοράσεις ή αν τελικά δεν ταιριάζει τόσο καλά στο σώμα σου το επιστρέφεις για αλλαγή! Ο έρωτας κάνει το απόλυτο ταίριασμα στο σώμα σου για αυτό το λόγο έστω και αν ξέρεις πως θα το χρυσοπληρώσεις, το φοράς μέχρι να λιώσει στο κορμί σου και να γίνει ένα!!

Όταν συναντήθηκαν οι ματιές μας εκείνη τη πρώτη φορά και άναψαν την πρώτη μικρή σπίθα πάθους και όταν ενώθηκαν τα χείλια μας για πρώτη φορά και χόρεψαν μαζί τόσο αβίαστα και όταν τα σώματα μας ενώθηκαν σαν δύο κομμάτια πάζλ, εμείς δεν είχαμε λόγο στον έρωτα… η χημεία είχε λόγο και εμείς απλά δύο πιόνια που μας καθοδηγούσε….ακατάλληλος για έρωτα!

Όταν κάθε φορά που συναντιόμασταν γινόμασταν σαν δύο μικρά παιδιά, γεμάτα νάζι, που έχαναν την αίσθηση του χρόνου και των καταστάσεων, όταν δύο ενήλικες που γελούσαν με χαζές ατάκες και αστεία, που δεν φοβούνταν να τσαλακωθούν ο ένας μπροστά στον άλλον και ας ο περίγυρος τους χαρακτήριζε ψυχρούς το καθένα ξεχωριστά….ακατάλληλος για έρωτα!

Τότε εγώ πάω πάσο!! Μάλλον ο έρωτας έχει ενδυμασία και τον αγοράζεις όσα και όσα από φτηνά μαγαζιά μεταχειρισμένων ρούχων! Τότε εγώ λέω πως δώσαμε στον έρωτα ταμπέλες και ο έρωτας πεθαίνει αργά και βασανιστικά με ταμπέλες εκπτώσεων!

Μαρία Χριστοδούλου

  • Bio
  • Latest Posts

About

Ονομάζομαι Μαρία και θυμάμαι τον εαυτό μου να γράφει από παιδί. Κάπου ανάμεσα στα χρόνια χαθήκαμε με αυτόν το τρόπο έκφρασης μα τελικά με έπεισε πως είναι ένας μοναδικός τρόπος εξωτερίκευσης συναισθημάτων και καλλιέργειας του πνεύματος. Για μένα η μεγαλύτερη αξία της ζωής είναι η αγάπη και η ψυχή ο σωτήρας της. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη σαν άνθρωπος, πρώτα από όλα για να τα πάω καλά με τον ονειροπόλο και λίγο ιδιόρρυθμο εαυτό μου και δεύτερον για αυτούς που αγαπώ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
1 Comment
  • Reply
    navo
    11/01/2017 at 7:38 pm

    απογοητευση στο τελοσ τον γραφτον σ…κακοσ…χεχε στασου σε αυτα π ειπεσ στην αρχη και ο καθενασ πια επιτρεπει η οχι ταμπελεσ στη ζωη τ ..ειναι απο τισ καταστασεισ π εγω τουλαχιστον θα πω ευχαριστω δε θα παρω….

Leave a Reply