Σχεσεις

Έφυγες πολύ νωρίς, πολύ εύκολα.. γιατί ήσουν πολύ καλή για να είσαι αληθινή!

Γράφει ο Παντελής Χατζηκυριάκου

Γιατί για άλλη μια φορά άνοιξα χαράματα τα βαριά μου μάτια και όλα μου τα προβλήματα ήταν ακόμα εκεί, εσύ έλειπες. Γιατί για άλλη μια φορά στην πλευρά σου στο κρεβάτι υπήρχαν άδεια μπουκάλια, πεταμένα αποτσίγαρα και η μυρωδιά σου να πλανάται στον χώρο.

Γιατί για άλλη μια φορά στις πιο αθόρυβες ώρες είμαι μόνος μου. Γιατί πρέπει και πάλι να σφίξω τα δόντια και να πνίξω τον καημό μου. Να κλείσω τις γροθιές μου και να αφήσω τον πόνο να ξεθυμάνει αργά και βασανιστικά.

Γιατί για άλλη μια φορά χιλιάδες συναισθήματα αναμετρούνται με το μυαλό σε έναν αγώνα άνισο και εγώ, είμαι και πάλι είμαι έτοιμος να λυγίσω. Για άλλη μια φορά το κεφάλι είναι βαρύ, βαρύ από το ποτό, βαρύ από το παράπονο, βαρύ από την ντροπή.

Γιατί για άλλη μια φορά τα συναισθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και εναλλάσσονται σε διάστημα λίγων λεπτών. Για άλλη μια φορά η υπεριφάνεια τομπάρει τον εγωισμό που τον μαλώνει η ντροπή που τον λύγισαν τα συναισθήματα.

Γιατί για άλλη μια φορά οι επιλογές μου είναι μηδαμινές. Γιατί θα πρέπει να ξαναδιαλέξω ανάμεσα σε εφήμερες αγκαλιές, άψυχα φιλιά, και άδεια βράδια και σε αυτό τον μονότονο -μοναχικό Γολγοθά που κουράστηκα πια να τραβάω κορίτσι μου.

Γιατί θα πρέπει και πάλι να κάνω το σωστό, το δύσκολο. Θα πρέπει και πάλι να πατήσω στα πόδια μου, να ξανασυνηθίσω στη ωμή πραγματικότητα και να ξεκινήσω και πάλι από την αρχή. Γιατί θα πρέπει να υπάρχει και ευχάριστη πλευρά στη ζωή κάπου παρακάτω.

Γιατί αγάπη μου, έφυγες πολύ νωρίς και πολύ εύκολα.

Γιατί άγγελε μου τα μισόκλειστα χείλη, τα κενά βλέμματα και οι μισές αλήθειες δεν προμηνύουν ευχάριστα πράγματα.

Γιατί μάτια μου, ήσουν πολύ καλή για να είσαι αληθινή.

Παντελής Χατζηκυριάκου

  • Bio
  • Latest Posts

About

26 χρόνων από την Θεσσαλονίκη. Αν και πτυχιούχος λογιστής επαγγελματικά άστατος στην προσπάθειά μου να μην αφήσω αυτή τη χώρα, αυτή την πόλη! Τον ελεύθερό μου χρόνο με ένα χαρτί και ένα στυλό προσπαθώ να δώσω μορφή στις σκέψεις και τα συναισθήματα που προκαλεί η κοινωνική, επαγγελματική και συναισθηματική ανισορροπία των ημερών. Χάρη στην γραφή, τον αθλητισμό, την μουσική και πότε - πότε το ζεϊμπέκικο καταφέρνω να δραπετεύω από το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης και να διοχετεύω κάπου την ενέργειά μου. Στόχος μου; Ένας και μοναδικός, να παραμείνω αυτούσιος και ονειροπόλος στον αγώνα μου για επιβίωση σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη εποχή! Love Letters profile

(Visited 1 times, 2 visits today)
No Comments

    Leave a Reply