Authors

Σοφία Παπαηλιάδου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Σοφία Παπαηλιάδου Στο παρά κάτι των 40, χάραξα πάνω μου μια φράση. Amor Fati. Να αγαπάς την μοίρα. Να ακολουθείς την μοίρα. Να κάνεις την μοίρα σου επιλογή και ζωή. Οι άνθρωποι μου και οι λέξεις μου είναι τελικά η μοίρα μου. Μαμά, φίλη, πρώην στις σχέσεις μου, παρόν στο ότι.. Δεν ζω χωρίς τα παιδιά μου, την θάλασσά μου και τις λέξεις μου. Όνειρο; Μια μέρα η Αθήνα να είναι πολύ μακριά μου.. μέχρι τότε, αφήνω ανεξίτηλα σημάδια με τα λάθη μου και ισορροπώ ατρόμητα ανάμεσα σε φόβους και φοβίες!
Κατερίνα Αλεξοπούλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Τελειόφοιτος πληροφορικής ωστόσο με κέρδισαν οι ανθρωπιστικές επιστήμες και η επαφή με τα έμψυχα όντα. Μεγάλες αγάπες η θάλασσα, τα ταξίδια, η ποίηση και οι τέχνες. Θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ζώων και πάσης φύσεως αδύναμων. Προτιμώ μια ζωή που θυμίζει πληγή από μία ζωή που θυμίζει πλήξη. Κυνηγώ το "εἶναι" , σ'έναν κόσμο δέσμιο των συμβιβασμών, της ρηχότητας και του κίβδηλου "φαίνεσθαι". Ο μόνος άνθρωπος απ'τον οποίο προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη, είναι ο άνθρωπος που ήμουν χθες.
Λουκάς Αναγνωστόπουλος

 • Bio
 • Latest Posts

About

Είμαι ο Λουκάς Αναγνωστόπουλος. Πατέρας, σύζυγος, δημόσιος υπάλληλος. Ο ορισμός του μικροαστού. Απενεχοποιημένα αποδεχόμενος τον ρόλο μου εξακολουθώ να αναζητώ τον χρόνο και τον χρήμα που θα μου επιτρέψουν ανενόχλητα να διαβάζω και να ταξιδεύω. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη τα ατάκτως ερριμμένα γραπτά μου.
Θένια Ανδρικοπούλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Είμαι η Θένια και τη ζωή μου θέλω να τη ζω με ένταση. Είμαι σε ηλικία που τα “μέτρια” πάθη με αφήνουν αδιάφορη. Το μεγαλύτερο μου όμως πάθος, είναι οι δύο μου γιοι. Αγαπώ τους φίλους μου, το διάβασμα, τη ζωγραφική και το να γράφω. Άποψη μου είναι πως, ό,τι έρχεται στη ζωή μας, είναι ευκαιρία για την εξέλιξή μας. Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα ή αδικίες. Έχει λόγο, το κάθε τι που μας συμβαίνει. Είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να μας συμβεί για να διδαχθούμε το επόμενο μάθημα
Δήμητρα Αποστολοπούλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Πολίτης του κόσμου. Ταξιδεύω ψάχνοντας κομμάτια του εαυτού μου. Συλλέκτης στιγμών. Φωτογραφίζω ότι γραντζουνάει το μέσα μου. Πνεύμα ρομαντικό. Γράφω όταν θέλω να ζωντανέψω τις σκέψεις μου. Μιλάω λίγο, γελάω πολύ. Λατρεύω ανατολές, βροχές αστεριών και καθαρές ψυχές. Ερωτεύομαι συνέχεια, αγαπάω δύσκολα.
Ελένη Αράπη

 • Bio
 • Latest Posts

About

H Ανεμόεσσα Σκέψη γεννήθηκε περίπου πριν από πέντε χρόνια. Ένα ξωκκλήσι βορά των Ανέμων, ζωγραφισμένο όχι με εικόνες μα με τους Ανέμους, από τον ζωγράφο μας Δ. Μυταρά, ήταν η έμπνευσή μου. Ανεμόεσσα -θηλυκό του Ανέμου, αφού για τις γυναίκες και την Ελλάδα μας γράφω - και Σκέψη, γιατί Ελεύθερα καταθέτω την ψυχή μου. Έσβησα λοιπόν το γήινο όνομά , Ελένη Σ. Αράπη, την φωτογραφία ,φόρεσα ένα κόκκινο πανί και έκανα ελεύθερη κατάδυση στα βάθη της ψυχής μου... της ψυχής σας. Τώρα πιά δεν χρειάζομαι το πέπλο της ανωνυμίας μου, το μεγαλύτερο πιστοποιητικό γνησιότητας είναι η ποίησή μου.
Εύα Αρβανιτάκη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ονομάζομαι Εύα που σημαίνει "ζωή" Το μόττο μου: Ζήσε, Χαμόγελα, Αγάπα Αγαπώ τα καλοσυνάτα πρόσωπα, τους γεμάτους θετική ενέργεια ανθρώπους που μπορεί να τους "γονάτισε" η ζωή και εκείνοι χαμογελούν και σου φτιάχνει μέρα! Αγαπώ τα πολύχρωμα λουλούδια και τις μυρωδιές τους. Αγαπώ τους ανθρώπους που παθιάζονται με το οτιδήποτε στη ζωή τους! Γενικά δίνω αγάπη μπόλικη,χαμογελάω στους περαστικούς και μου το ανταποδίδουν! Όνειρο ζωής: Να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο!
Αριάδνη Αρβανίτη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γράφω γιατί μου είναι εύκολο να δημιουργώ με τις λέξεις – δικηγόρος γαρ - αλλά και γιατί από πάντα μου οι σκέψεις έψαχναν δρόμους να βγουν από το μυαλό μου και να αποτυπωθούν στο χαρτί. Μεγαλώνοντας αποτυπωνόντουσαν σε οθόνες. Εγωισμός του συγγραφέα λέγεται. Κατάρα το χαρακτηρίζω εγώ. Βλέπεις, τα πιο μεγάλα «σ’ αγαπώ» τα έγραψα, δεν τα είπα. Για εμένα αγάπη είναι ένα μεσημέρι στη θάλασσα, να τρως παγωτό με τον εφηβικό σου έρωτα πιασμένοι χέρι - χέρι. Και έρωτας πολλά κοκτέιλ μαζί του σε κάποιο μπαράκι. Κι όλα αυτά την αγαπημένη μου εποχή. Καλοκαίρι!
Σάκης Χαλβαντζής

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ονομάζομαι Αθανάσιος Χαλβαντζής. Γεννήθηκα στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας τον Μάιο του 1987. Μεγάλωσα σε μια από τις πάμπολλες «μαγικές» γειτονιές της δεκαετίας του ’90. Με θυμάμαι, να γράφω «αυθαίρετες» ιστορίες στα οπισθόφυλλα των σχολικών μου βιβλίων. Γράφω για να ισορροπώ! Εννίοτε και για να «ξεφορτωθώ» κομμάτια του εαυτού μου. Γράφω γιατί μου δίνει οξυγόνο για να ζήσω σ’ ένα κόσμο διασωληνομένο και υπό καταστολή. Ποιήματα και κείμενα πεζογραφίας έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε διάφορες ιστοσελίδες στο Ίντερνετ. Κάποια εκ των οποίων συμετείχαν σε συλογικά έργα και εν τέλει έγιναν e-book.
Παντελής Χατζηκυριάκου

 • Bio
 • Latest Posts

About

26 χρόνων από την Θεσσαλονίκη. Αν και πτυχιούχος λογιστής επαγγελματικά άστατος στην προσπάθειά μου να μην αφήσω αυτή τη χώρα, αυτή την πόλη! Τον ελεύθερό μου χρόνο με ένα χαρτί και ένα στυλό προσπαθώ να δώσω μορφή στις σκέψεις και τα συναισθήματα που προκαλεί η κοινωνική, επαγγελματική και συναισθηματική ανισορροπία των ημερών. Χάρη στην γραφή, τον αθλητισμό, την μουσική και πότε - πότε το ζεϊμπέκικο καταφέρνω να δραπετεύω από το ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης και να διοχετεύω κάπου την ενέργειά μου. Στόχος μου; Ένας και μοναδικός, να παραμείνω αυτούσιος και ονειροπόλος στον αγώνα μου για επιβίωση σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη εποχή! Love Letters profile
Σοφία Δέδε

 • Bio
 • Latest Posts

About

Με λένε Σοφία και μόλις μια "Σοφία" πραγματοποίησε ένα ονειρό μου. Ο προφορικός λόγος δεν είναι το ατού μου, όμως ο γραπτός λόγος είναι η αποκάλυψη μου. Είναι ο τρόπος που εκφράζω τα συναισθήματα μου! Το μεγαλύτερο εμπόδιο μου είναι η αμφιβολία. Παλεύουν μέσα μου δύο δυνάμεις που η μία αμφισβητεί και αμφιβάλει για την άλλη. Το καλό κορίτσι και ή περιπετειώδης γυναίκα. Χρειάζεται να τις κρατάω σε ισορροπία αν θέλω να είμαι ευτυχισμένη. Μερικές φορές τα κατάφερνω, άλλες πάλι χάνομαι σε ένα δικό μου κόσμο! Στον κόσμο της Σοφίας..
Σαντίνα Δεναξά

 • Bio
 • Latest Posts

About

Οι λέξεις είναι μαγικές. Δημιουργούν τέτοιες σχέσεις μεταξύ τους που δίνουν νόημα σε κάθε μας στιγμή, αρκεί να τις αποτυπώσεις στο χαρτί με την καρδιά σου. Τις αγαπώ πολύ γιατί σηκώνουν με αντοχή απίστευτο φορτίο και λυτρώνουν κάθε βασανισμένη ψυχή. Είναι το καταφύγιό μου όταν η ζωή εκεί έξω λυσσομανά... Ελάτε στην σκέπη τους, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.
Zoe Diam

 • Bio
 • Latest Posts

About

Βορειοελλαδίτισσα με πτυχίο Ιστορικού να κοσμεί ωραιότατα σαν πίνακας τον τοίχο, άρχισα να γράφω από τότε που θυμάμαι τον καθηγητή της Φυσικής να με τσακώνει να επεξεργάζομαι δίστιχα στο εξώφυλλο του βιβλίου. Γράφω γιατί εμπνέομαι από ανθρώπους, καταστάσεις και στιγμές. Γοητεύομαι από αληθινά βλέμματα και ζωηρά χαμόγελα. Ρομαντική και εν δυνάμει ελεύθερη. Η λέξη ρεαλισμός αδιάφορη και άγνωστη. Τελευταία είμαι σε φάση αναζήτησης των έσω μου και ότι αυτό περικλείει.
Νόνη Διολή

 • Bio
 • Latest Posts

About

Με λένε Νόνη (Θεανώ το επίσημό μου, αλλά οι φίλοι με λένε Νόνη), ετών 45 με μυαλό στα 25 και βγάλε! Motto μου «εγώ για αλλού ξεκίνησα και αλλού η ζωή με πάει», τώρα που με πάει δεν ξέρω, της έχω δώσει την πρωτοβουλία και ούτε που με ρωτάει, αλλά ως γνωστόν σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός γι΄ αυτό και I sit back and I enjoy the ride! Μεγαλύτερο επίτευγμα μου το να είμαι μάνα, μητέρα, μαμά δυο υπέροχων κοριτσιών ηλικίας 20 και 18! Λατρεύω τη μουσική και έχω σχεδόν κολλημένα στ΄ αυτιά μου τ’ ακουστικά από την ώρα που ξυπνάω μέχρι … την επομένη που ξαναξυπνάω! Ακούω τα πάντα γιατί η μουσική δεν έχει όρια ούτε κατηγοριοποιήσεις (εντάξει όταν λέω τα πάντα εξαιρώ τα τύπου γαβ γαβ!) Τον ελεύθερο χρόνο μου… ποιόν ελεύθερο χρόνο μου? Τρέχω παντού και για τα πάντα… Ξεκλέβω στιγμές για να ονειρεύομαι και κάποιες ώρες για να διαβάζω για τις εργασίες στο ΕΑΠ! Άντρας της ζωής μου ο … Jack Kerouac και βίβλος μου το «Στον Δρόμο» του … ε, αφού είπαμε ταξιδιάρα ψυχή!!!
Μαρία Φουσταλιεράκη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Επικηρυγμένη άλλης εποχής, πολλά ονόματα και μια γυναίκα. Τρία φαρμακωμένα είχε στην τσάντα και τίτλους, ένα για κάθε σημαντική εποχή. Στα μικράτα, πειθήνιο παιδί. Το πρώτο το επέλεξαν όπως επέλεγαν τα πάντα για λογαριασμό της. Στα ενήλικα το δεύτερο, η συνενοχή το αποδέχτηκε και αφέθηκε φυσικά να της φωνάζουν. Στο ξύπνημα διάλεξε το τρίτο, πήρε σφουγγάρι φυσικό και έσβησε με μανία τα ξενικά και προσεκτικά έξυσε από κάτω τον εαυτό της. Εμφανίστηκε ένα θηλυκό, όχι σαν όλα τα άλλα, αλλά σαν πολλά άλλα. Μια ατέρμονη ταινία ένιωθε σε εργοστάσιο παραγωγής ζωής.
Κρυσταλλένια Γαβριηλίδου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Σ'αυτή την όμορφη και ερωτική πόλη που δεν μπορώ να αποχωριστώ. Μου αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους, να προσπαθώ να τους ψυχογραφώ. Μεγάλη μου αγάπη το γράψιμο, το γλυκό μου καταφύγιο. Από μικρή με μάγευαν οι λέξεις. Να μπορώ να παίζω μαζί τους, να κρύβομαι πίσω από αυτές, να ντύνω τις σκέψεις μου. Αδυναμία μου τα παραμύθια και γράφοντας μπορώ να δημιουργώ τα δικά μου. Πλέον έχει γίνει ανάγκη, τρόπος εκτόνωσης και διαφυγής. Κάθε φορά και ένα νέο ταξίδι που με συνεπαίρνει στα άγνωστα νερά του.
Αλεξάνδρα Γεωργίου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Το ταξίδι στη θάλασσα της ζωής μου έχει μπει στην τέταρτη δεκαετία του αφού πέρασε έως τώρα από αρκετές φουρτούνες, επικίνδυνα ακρωτήρια, νησιά γεμάτα περισπασμούς, οπισθοπορείες, διάφορες άλλες …θαλασσινές περιπέτειες αλλά και κάποιες μπουνάτσες! Ταξιδεύοντας από στεριά σε στεριά είχα πάντοτε από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου –και αυτό συνέβη αρκετά νωρίς στο δημοτικό σχολείο-για πυξίδα μου τα ΒΙΒΛΙΑ και για φλασκί με τονωτικό ποτό τη ΣΥΓΓΡΑΦΗ… Η ψυχή ξαποσταίνει, δυναμώνει και αντέχει με και μέσα από το ΜΟΙΡΑΣΜΑ! Εύχομαι αυτά τα αποστάγματα ψυχής να βρουν συνταξιδιώτες…
Ρένα Γέρου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ονομάζομαι Ρένα. Το ψευδώνυμο μου είναι Ρένα Γέρου. Το κανονικό μου όνομα είναι Ειρήνη Γεροντάρα. Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών και μητέρα τριών παιδιών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μυτιλήνη. Ζω με την οικογένεια μου στην Αντίκυρα, Βοιωτίας. Γράφω διαρκώς. Δεν μπορώ να μην γράφω. Έχω εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο "Στάλα στάλα τον έρωτα" από τις εκδόσεις "Άλλωστε" ενώ ετοιμάζω και μια δεύτερη. Ονειρεύομαι να ταξιδέψω, όμως σαν μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες αυτό το όνειρο παραμένει δύσκολο. Ταξιδεύω γράφοντας. Στα προσεχή μου σχέδια είναι η ολοκλήρωση ενός μυθιστορήματος και η έκδοση του!
Βαλέρια Γιώτη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Η Βαλέρια είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ρόδου, γεννημένη τις 24 Νοεμβρίου 1993 (αξιοπρεπέστατο παράδειγμα τοξότη). Κατάγεται από τα Γιάννενα και μένει στην Κέρκυρα. Γράφει γιατί αλλιώς θα τρελενόταν. Είναι πάντα αισιόδοξη γιατί πιστεύει ότι όλα είναι θέμα επιλογών...τελικά!
Στέλλα Γρηγοροπούλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Είμαι η Στέλλα και είμαι Πάντα καλά. Η μουσική είναι το ταίρι μου και η γραφή το αίσθημά μου! Ήρθα σε αυτήν τη ζωή για να Ζήσω, να Αγαπήσω και να Αγαπηθώ. Σημασία έχει να ζω, να αναπνέω και να βλέπω κάθε μέρα το υπέροχο μπλε του ουρανού! Πάθη, λάθη και όλα τα μεγάλα συναισθήματα είναι για να μας ξυπνάνε και να μας κρατάνε ζωντανούς! Η μέρα μου ξεκινάει πάντα με ένα τεράστιο χαμόγελο, δυνατή μουσική μα πάνω από όλα με ένα κουβά καφέ και μπόλικη τρέλα. Το να γράφω με απογειώνει και μου δίνει δύναμη να βγάλω, να πω και να φωνάξω όλα αυτά που κρύβω μέσα μου. Μότο της ζωής μου : Ζήσε για το σήμερα, για ότι αγαπάς, κυνήγησέ το!
Ζέτα Καλουντζόγλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Όσοι με ξέρουν καλά με φωνάζουν «μάγισσα». Άνθρωπος των άκρων, υπεραναλυτική κι ευαίσθητη. Αίμα Κρητικό και Σμυρναίικο δε με αφήνει να ξεφύγω απ' την τρέλα και το κατάμαυρο χρώμα στα μαλλιά. Μόνιμα ερωτευμένη με την Αθήνα, τον χειμώνα, τα βιβλία, το κόκκινο κρασί και τον τίτλο της -μαθητευόμενης- Ψυχολόγου που με (καθ)ορίζει. Γράφω μόνο τις νύχτες γιατί τη μέρα μιλάω -πολύ-. Για την πλήρως οργανωμένη ζωή μου με εκδικείται η καρδιά μου. Γοητεύομαι δύσκολα, αγαπάω βαθιά, προσπαθώ με πείσμα -μέχρι να πειστώ ότι δεν αξίζει- και φεύγω μια φορά.
Άντζελα Καμπέρου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Παθιασμένη με την μουσική και το τραγούδι, ονειροπόλα μέχρι εκεί που δεν πάει και ερωτευμένη με την θάλασσα. Εκφράζομαι μέσω της γραφής -πολλές φορές και του κλάματος. Υπερβολική σε όλα μου, με έντονη και δύσκολη, σύμφωνα με τους φίλους, προσωπικότητα. Αγαπώ τον έρωτα, τα λάθη και τα πάθη. Φοιτήτρια Ψυχολογίας, με μεγάλη περιέργεια για τον κόσμο.
Κλεψύδρα

 • Bio
 • Latest Posts

About

Bιογραφικό.. μμμμμ. Κάθε φορά που μου ζητούν βιογραφικό, σκέφτομαι τον Τσέχωφ, που δεν τα άντεχε. Να λοιπόν, τα πρώτα δύο χαρακτηριστικά: Δε μου αρέσει να μιλαω για μένα, τουλάχιστον όχι με το κλασσικό τρόπο και έχω αδυναμία στον Τσέχωφ . Είμαι μια φοιτήτρια που σε λίγο θα πάψει να είναι φοιτήτρια. Οπότε σας μαρτυρώ την ηλικία μου 23. Γράφω απο 8 χρονών απο ξαφνική παρότρυνση του αδελφού μου να γράψουμε ενα ποίημα, δε ρώτησα ποτέ γιατι. Νομίζω ήταν για ένα τριαντάφυλλο, εκείνος το ξεπέρασε έγω κόλλησα. Διάλεξα το όνομα Κλεψύδρα επειδή η σχέση μου με το χρόνο ειναι περίεργη και κάποιες φόρες, θα θέλα οπως στη κλεψύδρα, η άμμος να ξαναγεμίζει με μια αναστροφή. Έγραψα εδώ γιατί παντά αγαπούσα τις ερωτικές επιστολές (του Σεφέρη, του Ναπολέοντα, της Σιμον Ντεμποβαρί κ.α) μάλλον λοιπόν στη λίστα βάλτε και ρομαντική και επειδή πιο ειλικρινα και κυνικά με αρρώστησε μια δουλειά γραφείου .
Ελεονόρα Κοκκίνη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Βορειοελλαδίτισσα με πτυχίο Μηχανικού κορνιζαρισμένο και κρεμασμένο στον τοίχο. Αγαπώ το γνωστό τρίπτυχο ήλιος, ξάπλα, θάλασσα και τη ρώσικη εκδοχή του τσίπουρου. Τελειομανής, οργανωτική, αγχωτική, αποτυπώνω τις σκέψεις και τα αισθήματά μου σε χαρτί και σε καμβά για να χαρίσω ηρεμία σε μένα και τους γύρω μου. Ρεαλίστρια μέχρι αηδίας, καταστρέφω κάθε παραμύθι και (ψευτο)ρομάντζο μ’ ένα και μόνο σχόλιο. Καθαρά ανήσυχο πνέυμα που βαριέται τη στασιμότητα, σιχαίνεται τους ξερόλες, απομακρύνει τους δήθεν. Συμβουλή μου; Να χαμογελάτε. Είναι όντως μεταδοτικό.
Μαρίνα Κρητικού

 • Bio
 • Latest Posts

About

Απόφοιτος των τμημάτων Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Π.Μ.Σ. Ψυχολογία της Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει ειδικευτεί στην οικογενειακή-συστημική συμβουλευτική στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, ενώ είναι εκπαιδευόμενη στην Σωματική Ψυχοθεραπεία. Έχει εργαστεί στη γραμμή ΣΟΣ για τις κακοποιημένες γυναίκες και στο Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος με άτομα με αναπηρία. Από το 2007 κατοικεί μόνιμα στο Ρέθυμνο και εργάζεται σε παιδικούς σταθμούς διοργανώνοντας ομάδες γονέων. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 διατηρεί το δικό της γραφείο, στο διεξάγονται ατομικές, οικογενειακές, ομαδικές συνεδρίες, αλλά και βιωματικά σεμινάρια. Κρητικού Μαρίνα Ψυχολόγος Υγείας M.Sci Κουντουριώτη 77, Ρέθυμνο 2831301368 – 6942650506 e-mail: [email protected]
Παναγιώτα Μαλισόβα

 • Bio
 • Latest Posts

About

Μισός αιώνας εμπειριών όμορφων και άσχημων είναι το φορτίο μου και ο θησαυρός μου. Νικώντας τις ανασφάλειες μου αποφάσισα να μοιραστώ τις περιπλανήσεις μου στα άδυτα των σκέψεων και των συναισθημάτων μου μέσα από το γράψιμο. Πηγή έμπνευσης μου συνήθως η ανθρώπινη υπόσταση. Το θέατρο , ο χορός, το περπάτημα, το διάβασμα συμπληρώνουν το πάζλ των ενδιαφερόντων μου. Χρωματίζοντας με θετική σκέψη, αγάπη, αποδοχή τον καμβά της ζωής μου κάνω τις μέρες μου πιο χαρούμενες, πιο ήρεμες, πιο αισιόδοξες, πιο γλυκές.
Γεωργία Μαυρίδου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Λογική και ευαίσθητη. Παρορμητική και προσγειωμένη. Φύση αθεράπευτα ρομαντική, με θετικό πνεύμα, που δεν κρύβεται πίσω απο τις λέξεις μα εκφράζεται μέσα απο αυτές. Ξεκίνησα να γράφω στην ηλικία των οκτώ, ιστορίες, ποιήματα, και κυρίως ημερολόγιο σε καθημερινή βάση. Υπήρξαν όμως και μεγάλα διαστηματα αποχής που απλά οι λέξεις χόρευαν μέσα στο μυαλό μου δίχως να βρίσκουν διαφυγή στο χαρτί.Μέχρι να φθάσουμε στο σήμερα που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Έκφραση, θεραπεία, παιχνίδι, χαρά. Όλα αυτά μαζί είναι το γράψιμο για μένα. Και το ταξίδι συνεχίζεται...
Άγγελος Μοναχικός

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ξεκίνησα να αποτυπώνω κάποιες σκέψεις μου με το μελάνι της ψυχής μου.. Το μελάνι που χρησιμοποιώ είναι μόνο το μαύρο..δεν το επέλεξα εγώ.. Η ψυχή μου το επελεξε.. Ήταν το μοναδικό που με γέμιζε με μοναξιά μου.. Το ψευδώνυμο μου ειναι Μοναχικός Άγγελος εδώ και αρκετά χρόνια.. Γράφω βιωματικά τις περισσότερες φορές..και λατρεύω αυτό που κάνω.. Αδυναμια μου μεγάλη,μου αρέσει πολύ να παίζω με τις λέξεις.. Αυτός είμαι.. Εγώ..
Μπέττυ Κούτσιου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ονομάζομαι Μπέττυ Κούτσιου. Έχω ταξιδέψει πολύ στην ζωή μου στην κυριολεξία..μα πάντα ταξίδευα καλύτερα όταν είχα μπροστά μου ένα χαρτί και ένα μολύβι.. Μου αρέσει να απομονώνομαι περισσότερο από κάθε τι άλλο και να γράφω.. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή περιμένω όλη μέρα και χαίρομαι..Είμαι μόνη εγώ και οι λέξεις μου που τόσο αγαπάω..και νομίζω ότι με αγαπούν και αυτές. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο που με διαβάζει.. Να βρει την αγάπη Και να γιατρευτεί από εκείνη!!
Αγάπη Μποστανίτη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ένα και σωστό επίθετο «θεσσαλονικιά». Τρελή και αυθόρμητη, σπουδάζω τοπογράφος κι αν δεν ξέρετε τι είναι, ένα θα σας πω μαθαίνω και χαρτογραφώ τα πάντα. Κι αν υπάρχει κάτι άξιο να γίνει χάρτης αυτό είναι η αγάπη, τι πιο ενδιαφέρον λοιπόν για κάποια που την λένε Αγάπη και έχει θέμα με τα συναισθήματα και το καφέ. Συνήθισα να με φωνάζουν «μικρή», γι’ αυτό και εγώ αγαπάω τεράστια. Χαμογελαστά, πάμε όλοι μαζί να κάνουμε παρέα και να ανακαλύψουμε τα γιατί και πως του έρωτα με τη βοήθεια ενός «lovemap». Και μην ξεχάσετε μια κούπα καφέ .
Κέλλυ Μπόζα

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γράφω από τότε που θυμάμαι ότι κατάφερα να κολλήσω τα γράμματα της αλφαβήτου και να φτιάξω λέξεις. Είναι για μενα κάτι λυτρωτικό,σαν προσωπική ψυχανάλυση και αποτύπωση συναισθημάτων που δεν μπορώ να εκφράσω δια του λόγου. Απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου δεν μου κέντρισαν το ενδιαφέρον οσο θα ήθελα τα πολιτικό-ιστορικά συγγράμματα,αντιθέτως διαβάζω πολυ λογοτεχνία χωρίς να την κατατάσσω σε ποιοτική και μη. Τα κείμενα μου δεν ειναι απόλυτα τα όσα ειμαι αλλα τα όσα θα ηθελα να γίνω. Και δεν ακολουθούν κανόνες συγγραφής,παρά μόνο ψυχής.
Γιώργος Νικολόπουλος

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα. Απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας και Φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μουσικές Σπουδές στην Κιθάρα, η οποία αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες ψηφίδες στο μωσαϊκό του εσωτερικού του κόσμου. Πιστός ακόλουθος και λάτρης της Μουσικής Flamenco, με ιδιαίτερη αγάπη για τα ταξίδια. Τα πρώτα συγγραφικά του βήματα αποτυπώθηκαν στα πέτρινα μονοπάτια των Κάστρων της Μονεμβασιάς με τις ‘’ Στιγμές Προς Άγραν Συντεταγμένων’’.
Δέσποινα Παλαμάρη

 • Bio
 • Latest Posts

About

H Δέσποινα Παλαμάρη είναι Hχοθεραπεύτρια (Hχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου). Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας. Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki) Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά¬ρια Αυτοβελτίωσης και διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφο¬ρετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής) Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει “Το Φιλί της Πεταλούδας”, ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης. http://pulseoflove.blogspot.gr & http://tantra-yoga-events.blogspot.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6973216895
Κλειώ Παλτόγλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ο άνθρωπος είναι ίσως ό,τι πιο εξελιγμένο θα μπορούσε να υπάρξει σε αυτόν τον πλανήτη.Γεμάτος ανησυχίες και προβληματισμούς,αποσκοπεί στην ερεύνηση και στην κυριολεκτική εύρεση του εαυτού του. Αξιοποιώντας τις ικανότητές μου και εγώ,στα λιγοστά χρόνια που μετρώ πάνω σ’αυτ’η τη Γή,βρίσκω ήδη στα 9 από αυτά να λιώνω τις σκέψεις μου στο χαρτί. Χορεύω γιατί νιώθω ότι αυτή είναι η αποστολή μου στην Γή,χορεύω γιατί ο χορός ορίζει την ύπαρξή μου.
Αμάντα Παναγιώτου

Νένα Παπαδοπούλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Μαμά ενός μικρού αγοριού με πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού σε μια κορνίζα στο σαλόνι μου. Το γράψιμο για μένα είναι τρόπος έκφρασης όπως και τα τραγούδια. Αγαπώ τις συζητήσεις με τα παιδιά, τους ειλικρινείς ανθρώπους, τα βράδια με καλούς φίλους και το ψάρεμα. Μισώ την υποκρισία, την μιζέρια, τους απότομους ήχους και την φασολάδα. Αγαπημένη στιγμή την μέρας: ο πρωινός καφές.
Γιάννης Παπαντώνης

 • Bio
 • Latest Posts

About

Από μικρό παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου με ένα μολύβι και μια άδεια κόλλα χαρτί μπροστά μου! Να αφήνω τα αποτυπώματα μου και τα βιώματα μου, όσα μου άγγιζαν την καρδιά, όσα διάβαζα μέσα από τα μάτια των ανθρώπων, καταστάσεις που ξετυλίγονταν μπροστά στα μάτια τα δικά μου και ιστορίες αληθινές που συναντούσα στους διάφορους σταθμούς της ζωής μου. Λάτρης του πάθους και του έρωτα, της αλήθειας και της αγάπης! Να νιώθω τα πάντα έντονα και ρεαλιστικά, ρομαντικά συνεπαρμένος μέσα από την παραζάλη της έμπνευσης. Ευσεβής πόθος να μπορώ να αγγίζω τις καρδιές των ανθρώπων!' Εμφ
Γιώργος Παρασκευόπουλος

 • Bio
 • Latest Posts

About

Είμαι ο IllusionsLover κατά κόσμο Γιώργος Παρασκευόπουλος. Όπως είναι φανερό, αγαπάω τις αυταπάτες, ή επί το σωστότερο, αυτό που ο κόσμος θεωρεί «αυταπάτες».. Μου αρέσει να επιδιώκω, να κυνηγάω και κυρίως, να κατακτώ αυταπάτες! Μετά την επίτευξη μιας αυταπάτης, θέλω άλλη μία! Είμαι αυταπατάκιας, τι να κάνουμε;! Κυρίως δε, μου αρέσει να τρολάρω τους, λατρεμένους μου, κουνοδακτυλάκιδες, για τους οποίους τρέφω πολύ συγκεκριμένα αισθήματα, εδώ και χρόνια και που διαθέτω πολύ δημιουργικές ιδέες, περί τοποθετήσεως του δακτύλου τους! Τέλος πιστεύω πως οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν σταματήσουν να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και πως η ουσία των πάντων, είναι να περνάμε καλά, ή να νοιώθουμε καλά. Ή και τα δύο…
Κωνσταντίνα Ποζουκίδου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Λέξεις… παντού λέξεις! Μεμονωμένες είναι άχρηστες, συνδυασμένες κατάλληλα είναι θησαυρός! Από μικρή θυμάμαι, έψαχνα και σύγκρινα εικόνες και λέξεις. Μπορεί οι μεν πρώτες να λένε πολλά - αλλά και αυτό με λέξεις γίνεται - , οι δε δεύτερες εντυπωσιάζουν, τυπώνονται, μένουν. Και ενώ άκουγα πολλά, μου έμεναν λίγα στη μνήμη. Κατάλαβα, όχι πολύ αργά ευτυχώς, πως το γράψιμο κρατάει για χρόνια, αν όχι για πάντα, κάτι ζωντανό… Αν θες να με γνωρίσεις… διάβασε αυτά που γράφω! Αν θες να με μάθεις… διάβασε πίσω από τις λέξεις μου! Believe in magic of writing…
Χριστίνα Ρογκάκου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Καταγόμενη από την Μάνη θεωρητικά θα έπρεπε να έχω ένα δυναμικό χαρακτήρα, κάτι όμως που πάντα έρχεται σε σύγκρουση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου "Καρκίνου". Αθεράπευτα ρομαντική και ονειροπόλα!! Με μια ροπή προς τα ρίσκα και φανατική ακόλουθος της τάσης για την απόκτηση του άπιαστου. Πάντα λάτρευα το να γράφω μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορούσα να εκφράσω πάντα τις σκέψεις μου πολύ καλύτερα από το να χρησιμοποιώ τα λόγια! Ερωτευμένη με την ζωή και ανοιχτή στο ότι μπορεί αυτή να μου δώσει.


 • Bio
 • Latest Posts

About

Latest Posts

Αμαρυσία Σιγάλα

 • Bio
 • Latest Posts

About

Μάτι και μαλλί μαύρο και γυαλίζει, πετσί σταρένιο και χείλη μόνιμα στα κόκκινα ντυμένα. Τρελή κι αδέσποτη με λένε. Πέρασα από φάσεις αφασίας, κι επέστρεψα σχεδόν σώα. Γράφω με ο,τι γράφει, σε ό,τι γράφεται. Σιχαίνομαι τις απαγορεύσεις, κι αγαπώ τα λάθη που γράφονται με "πι". Κοιμάμαι με χάδια και ξυπνάω με καφέ και τσιγάρο, αλλιώς δαγκώνω. Αγαπώ να αγαπιέμαι, και ποθώ τον πόθο.
Μοσχούλα Σολάκη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Από μικρή μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου. Οραματιζόμουν ποιες μπορεί να είναι οι σκέψεις τους .Τι τους χαροποιεί; Τι τους προκαλεί λύπη; Ποιο μπορεί να ναι το κρυφό τους σαράκι; Κάποτε αυτές οι εικόνες έγιναν αφορμή για γράψιμο! Σε μια κόλλα χαρτί αδειάζω την ψυχή μου και την μοιράζομαι. Γράφω για σένα ,για μένα, για μας. Άλλες φορές για να τα βγάλω από μέσα μου, άλλες για να ξεσπάσω και άλλες πάλι για να τ’ ακούσω μπας και πάρω τα χαμπάρια μου!
Φλώρα Σπανού

 • Bio
 • Latest Posts

About

Είμαι η Φλώρα και αγαπώ πολύ τη συγγραφή. Είναι κάτι που μου άρεσε να κάνω από μικρή, όμως, άρχισα να περπατάω στα μαγικά μονοπάτια της την περίοδο κυρίως των φοιτητικών μου χρόνων. Το γράψιμο για μένα σημαίνει ολοκλήρωση γιατί διαμέσου αυτού μου δίνεται η δυνατότητα να εξωτερικεύσω τον εσωτερικό μου κόσμο. Αυτά τα οποία με λόγια ή με πράξεις μου είναι πολλές φορές δύσκολο να εκφράσω. Επίσης, μ’ αρέσει πολύ να διαβάζω μυθιστορήματα, να ταξιδεύω μέσα από αυτά σε μέρη όπου ποτέ δεν έχω πάει και να γίνομαι ένα με τους ήρωες της κάθε ιστορίας. Μ'αρέσει να περπατάω στη φύση, αγαπώ τη μαγειρική και λατρεύω τα παιδικά και τις ρομαντικές ταινίες. Ευχή μου μέσα από τα κείμενα μου να εμπνευστείτε και να ονειρευτείτε! Αυτά! 🙂
Ειρήνη Σταυρακάκη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Λέγομαι Σταυρακάκη Ειρήνη, είμαι 23 ετών απόφοιτη Πανεπιστημίου Κρήτης, τμήματος Φιλολογίας. Τόπος καταγωγής μου είναι ένα επαρχιακό χωριό του Ηρακλείου Κρήτης. Είμαι κάτοχος διπλώματος γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (ecdl), δίπλωμα αγγλικής γλώσσας (lower), γνωρίζω ωστόσο, σε επίπεδο βασικής επικοινωνίας ιταλικά και γαλλικά. Ασχολούμαι με ένα ιδιαίτερο είδος μουσικής, τη «βυζαντινή μουσική», από τα 11 μου χρόνια. Το πάθος της γραφής είχε ξεκινήσει ήδη από το Γυμνάσιο με τη μορφή προσωπικού «ημερολογίου». Στο Πανεπιστήμιο όμως, αυτό το πάθος πήρε σάρκα και οστά στο σεμινάριο «Δημιουργικής Γραφής», με τη βοήθεια μιας εξέχουσας καθηγήτριας, της κυρίας Αγγέλας Καστρινάκη. Στο σεμινάριο αυτό, έμαθα να χαλιναγωγώ το συναίσθημα και να το «εξισορροπώ» με τους κανόνες της γραφής. Η λογοτεχνία είναι ένας πειρασμός, σύμφωνα με τον OscarWilde «Η μόνη λύση για να απαλλαγείς από ένα πειρασμό είναι να ενδώσεις σε αυτόν».
Ειρήνη Στέφα

 • Bio
 • Latest Posts
Luna Punk

 • Bio
 • Latest Posts

About

Καλλιτέχνης του Χάους , συλλέκτρια στιγμών , αιώνια ερωτευμένη με την κρυμμένη ομορφιά που αναδύεται μέσα από τα πιό μεγάλα ερείπια. Ηθοποιός, circus performer, artistic director, writer. Έχει γράψει 3 θεατρικά για μικρούς και μεγάλους και συνεχίζει ακάθεκτη. Ζεί κι εργάζεται Θεσσαλονίκη, Αθήνα κι όπου αλλού προκύψει.
Κωνσταντίνα Τρεπεκλή

 • Bio
 • Latest Posts

About

Από μικρή ηλικία με θυμάμαι να γράφω διάφορες μικρό-ιστορίες στα τετράδια μου που σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή. Από μικρή ηλικία, λοιπόν, αγαπούσα τα βιβλία και ιδιαίτερα το γράψιμο. Στα 15 μου, έγραψα το πρώτο μου βιβλίο σε μια εφαρμογή, που μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 100.000 αναγνώσεις και τώρα, φτάνοντας στο σήμερα, είμαι εδώ και κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Μέσα από αυτά που γράφω, θέλω να περνάω στον κόσμο κάθε φορά μηνύματα που θα βελτιώσουν την ζωή τους ή θα τους κάνει να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους αλλά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που έχουν περάσει τα ίδια με αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο φέρνω τους ανθρώπους κοντά και ελπίζω ότι έστω και μια στιγμή τους κάνω να νιώσουν ότι υπάρχει εκεί έξω κόσμος που καταλαβαίνει τα προβλήματα τους και δεν είναι τόσο μόνοι όπως αρχικά πίστευαν. Τρία πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεις για μένα είναι ότι είμαι αρκετά δύσκολος άνθρωπος, κλειστός χαρακτήρας και ευελπιστώ να γίνω στο μέλλον ψυχολόγος.
Βάλια Κ.

 • Bio
 • Latest Posts

About

Αγοροκόριτσο από μικρή και ενάντια στα πρέπει. Μεγαλωμένη ως πριγκίπισσα αλλά κάτω από τα φρου φρου και τα αρώματα έκρυβα καλά την μπάλα ποδοσφαίρου. Δε μου αρέσει να συμβιβάζομαι και όταν συμβεί, κρύβω έναν άσσο στο μανίκι μου (το χειμώνα) το καλοκαίρι τον κρύβω όπου βρω.. Αυτό είναι και ένα από τα στοιχεία του Σκορπιού αφού αντιπροσωπεύω αυτό το ζώδιο λίγο ειρωνική και με black humor αλλά με καρδιά μικρού παιδιού! Λατρεύω τα Ζώα αλλά απεχθάνομαι τα δίποδα «ζώα» αφού η λογική τους δε λειτουργεί και είναι στο off! Μου αρέσει να γράφω γιατί μέσα από αυτό γίνομαι και εγώ καλύτερη..
Άννα Βήχου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Πάντα πίστευα οτι δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις που να είναι ικανές να περιγραψουν, ούτε στο ελάχιστο οτι βρισκεται μέσα μας. Ψάχνοντας διέξοδο για να απελευθερωθεί λίγο, να αδειάσει, να ξεκουραστεί η ψυχή μου, άρχισα να γράφω. Να συνδέω λέξεις μήπως και καταφέρω να εκφράσω το μεγαλείο των συναισθημάτων μέσα απο γράμματα. Πράγμα που ακόμα δεν έχω καταφέρει! Και δεν πιστεύω πως θα τα καταφέρω ποτέ. Αυτό με σώζει! Με προκαλεί να συνεχίζω..
Μαρία Βουζουνεράκη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννήθηκα σε ένα όμορφο μικρό χωριό της Κρήτης. Μερικά χρόνια πριν, με μια ασήμαντη αφορμή, ανακάλυψα ότι, η ημερομηνία της γέννησης μου δεν ήταν τυχαία. Η πρώτη μου επαφή με τον γραπτό λόγο, ήρθε στα 9 μου χρόνια. Ψάχνω ακόμα, αν το αλάνθαστο ένστικτο μου, είναι αυτό που καλλιέργησε και εδραίωσε αυτή την περίεργη τάση μου, να καταλαβαίνω τα πάντα και να δικαιολογώ οποιαδήποτε συμπεριφορά. Μεγάλωσα και αρνούμαι να κατέβω από το συννεφάκι μου, εκείνο που μου επιτρέπει να ονειρεύομαι και να πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν έπαψαν να αγαπούν. Συναισθηματική όσο δεν παίρνει, βιώνω τα πάντα στο μέγιστο βαθμό. Προσπαθώ, να αναδείξω αυτά που θεωρώ «αξίες ζωής» μέσα από τον γραπτό λόγο. Σημαία μου, πως σε τούτο τον κόσμο, όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
Πάνος Λάγιος

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ποτέ δε τα πήγαινα καλα με τα γραπτά, Μήτε με στην ανάγνωση ήμουν ταλαντούχος, μήτε στη γραφή, με γοήτευε θυμάμαι μόνο ο ήχος που κάνει το μολύβι στο χαρτί . Δε θυμάμαι καθαρά ούτε απο που, ούτε πως, ούτε το λόγο που ξεκίνησε αυτο το ταξίδι και φυσικά δεν έχω ιδέα που θα καταλήξει, μα το να ταξιδεύω μέχρι στιγμής ειναι φανταστικά γαμάτο...
Μαρίσα Παππά

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννήθηκα στην Αθήνα με καταγωγή από τον νησί των Ιπποτών. Γράφω βιωματικά και παίρνοντας καθημερινές εικόνες από το περιβάλλον μου. Όλο αυτό το χρωστάω σε έναν άντρα μου με εμπνέει για όλα αυτά που κάνω. Στον άντρα της ζωής μου. Έχουμε κοινά όνειρα με στόχο να πραγματοποιηθούν. Διότι το «εμείς» και το «μαζί» είναι από τις πιο ισχυρές λέξεις που υπάρχουν. «Εμείς μαζί» λοιπόν μπορούμε τα πάντα, αρκεί να το θέλουμε.
zwdiasimera

 • Bio
 • Latest Posts

About

Στο www.zwdiasimera.gr θα βρεις έγκυρες και αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Μάθε πως θα σε επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις της ημέρας, της εβδομάδας, του μήνα αλλά και του χρόνου. Διάλεξε την αστρολογική πρόβλεψη που θέλεις να διαβάσεις καθώς και το ζώδιό σου. Ενημερώσου για τα δρώμενα από έγκριτους αστρολόγους, όπως τον Γιώργο Σαλαμά, την Νάνσυ Πατμάνογλου και την Φαίδρα Μάρκου που υπογράφουν τις προβλέψεις του Ζώδια σήμερα!
Μπάρμπυ Κορμαρή

 • Bio
 • Latest Posts

About

Συναισθηματική και εσωστρεφής, γεμάτη όνειρα κι επιθυμίες ανεκπλήρωτες. Ποτέ δεν τα πήγα καλά με τη λογική κι η γνώμη των άλλων δε με νοιάζει. Πάντα ακολουθώ το δρόμο της καρδιάς και παθιάζομαι με ό,τι αγαπώ. Ξεκίνησα να γράφω σε μια παρόρμηση της στιγμής, για να εκφράσω όλα όσα δεν τολμούσα να πω… και συνεχίζω, ελπίζοντας ότι κάποτε θα καταφέρω να δαμάσω τους δαίμονές μου!
Εύα Αξιώτου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω τον εαυτό μου με μια λέξη μονάχα, αυτή θα ήταν ονειροπόλα. Γεννήθηκα στο νησί των αντιθέσεων και των εκπλήξεων, την όμορφη Κρήτη, όπου έχω την τύχη να κατοικώ μέχρι και σήμερα. Αγαπώ τα ταξίδια και τα βιβλία και θα 'θελα κάθε μέρα να είναι Χριστούγεννα. Έχω μεγάλη αδυναμία στη σοκολάτα και τα ζυμαρικά κι ο ιδανικός κόσμος για 'μένα είναι εκείνος όπου τα δυο παραπάνω δεν παχαίνουν. Έχω ανάγκη να βλέπω πάντα την καλή πλευρά των ανθρώπων κι όσο παράξενο κι αν ακούγεται επιμένω να πιστεύω σε νεράιδες, ξωτικά και στη μαγεία του έρωτα.
Αργυρώ Αμπατζίδου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Καλλιτέχνης δεν είναι μόνο εκείνος που ζωγραφίζει, ή που δημιουργεί... Καλλιτέχνης είναι κυρίως εκείνος που έχει ευγενική ψυχή και πολλές ευαισθησίες. Καλλιτέχνης είναι και ένας συγγραφέας από χόμπι ή από μεράκι... Γραφίστρια στο επάγγελμα, αλλά βρίσκομαι συνεχώς σε αναζήτηση της γνώσης και αν και διανύω τα 42 μου χρόνια ετοιμάζομαι για ένα δεύτερο πτυχίο. Μέσα από τις λέξεις των κειμένων μου δείχνω την τεράστια και αμέριστη αγάπη μου για τον άνθρωπο και την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης.


 • Bio
 • Latest Posts

About

Latest Posts

Μαρία Χριστοδούλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Ονομάζομαι Μαρία και θυμάμαι τον εαυτό μου να γράφει από παιδί. Κάπου ανάμεσα στα χρόνια χαθήκαμε με αυτόν το τρόπο έκφρασης μα τελικά με έπεισε πως είναι ένας μοναδικός τρόπος εξωτερίκευσης συναισθημάτων και καλλιέργειας του πνεύματος. Για μένα η μεγαλύτερη αξία της ζωής είναι η αγάπη και η ψυχή ο σωτήρας της. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη σαν άνθρωπος, πρώτα από όλα για να τα πάω καλά με τον ονειροπόλο και λίγο ιδιόρρυθμο εαυτό μου και δεύτερον για αυτούς που αγαπώ.
Ανθή Γεωργά

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννηθηκα στην Αθηνα, παιδι της γενιας του 80, οταν μεσουρανουσαν η ντισκο, το μαλλι αφανα και τα κοκκινα αυτοκινητα. Σ αυτη τη γιγαντουπολη μενω και το απολαμβανω, εχοντας πανω μου ασβηστα τα σημαδια απο τις επιρροες της επαρχιας. Δυο γονεις, δυο ιδιαιτερες πατριδες, ατελειωτα καλοκαιρια, εχω ζησει το ενα τριτο της ζωης εκει. Εργαζομαι ως δικηγορος, διαβαζω νομους, τους ερμηνευω, τους χειριζομαι, τους χρησιμοποιω σαν εργαλειο της δουλειας. Οπως και το λογο αλλωστε.. Σκεφτομαι με λεξεις, εκφραζομαι με αυτες και οταν δε γραφω δικογραφα, τις κανω προτασεις μηπως και μπορεσω να ερμηνευσω τους ευμεταβλητους νομους της ζωης.
Sandra Di Cardi

 • Bio
 • Latest Posts

About

Είμαι η Αλεξάνδρα, ψευδώνυμο μου Sandra di Cardi. Ανήσυχο πνεύμα από μικρή. Θυμάμαι τον εαυτό μου από τα 12, να γράφω σε ένα χαρτί όλα όσα σκεφτόμουν. Μου γαλήνευε και μου γαληνεύει την ψυχή. Γέννημα θρέμα Αθηναία. Στα 27 μου αποφάσισα να μεταναστεύσω στο Μόναχο της Γερμανίας για να βρω δουλειά, αλλά επίσης για να αντιμετωπίσω πολλούς από τους φόβους μου. Τα κατάφερα και θα τα καταφέρνω πάντα, γιατί αν έμαθα κάτι καλά σε αυτή τη ζωή, είναι πως είναι να σηκώνεσαι ξανά, μετά από μια πολύ απότομη προγείωση. Η φράση που με αντιπροσωπεύει: πᾶν ἐφικτὸν, οὐδέν άνέφικτον.


 • Bio
 • Latest Posts

About

Οι φήμες λένε πως οι γάτες δεν υποτάχθηκαν ποτέ και σε κανέναν. Γεννήθηκαν ανεξάρτητες και έμειναν έτσι μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Η αλήθεια είναι πως οι γάτες, υποτάσσονται μόνο σε εκείνον που θα αγγίξει την ψυχή τους. Και σ'εκείνον κάνουν δώρο την ψυχή τους. Γι'αυτό κι έχουν 7 απο δαύτες.. Γιατί κάθε που την χαρίζουν την ψυχή τους, χάνουν την ζωή τους.


 • Bio
 • Latest Posts

About

Latest Posts

Γιώργος Καραγεώργος

 • Bio
 • Latest Posts

About

Τι να πω για μένα; Αφού και εγώ ακόμη με ψάχνω. Γνήσιος επαρχιώτης με τα κακά και τα κακά μου! Γέννημα θρέμμα Αγρινιώτης, 43χρονος έφηβος. Ήσυχος και λίγο χαλασμένος από μικρός με ανήσυχο νου. Είμαι από εκείνους τους τσαλακωμένους τύπους που ονειρεύονται ξύπνιοι, που ακόμη πιστεύουν στους ανθρώπους, που δεν φοβούνται να νιώσουν. Τέσσερα πρόσωπα ορίζουν την ζωή μου, οι δυο γιοι μου, η μούσα μου, και ο δεύτερος εαυτός που κρύβεται μέσα μου, με τον οποίο έχω συχνά τις πιο σκληρές κόντρες. Πώς χρωματίζονται τα όνειρα μου; Πώς ζωντανεύουν οι σκέψεις μου; Πώς ηρεμεί η ψυχή μου; Τελικά...ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ !!!
Όμηρος Καρανικολός

 • Bio
 • Latest Posts

About

Latest Posts

Έλενα Καρανικολού

 • Bio
 • Latest Posts

About

Μισή μερίδα αλλά χορτασμένη από αγάπη και λέξεις. Θρησκεία μου η ενσυναίσθηση κι ο γιος μου. Γράφω για να αναπνέει η ψυχή. Πιστεύω στην μαγεία και μιλάω με το ουράνιο τόξο. Δεν έχω πολλά και έχω τα πάντα. Αγαπάτε γιατί χανόμαστε
Μαρία Κουγιουμτζόγλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Το γράψιμο για μένα είναι ένας τρόπος προσωπικής ψυχανάλυσης και ψυχοθεραπείας. Είναι ο τρόπος μου να εμβαθύνω σε ανθρώπους, καταστάσεις, προσωπικές εμπειρίες, χτυπώντας στο μαχαίρι στο κόκκαλο και φτάνοντας στα άκρα, χωρίς να φοβάμαι μήπως κακοχαρακτηριστώ, μήπως παρεξηγηθώ ή μήπως τρομάξω κάποιον, ξεφεύγοντας απ’ τα στενά όρια του καθωσπρεπισμού. Είναι τρόπος έκφρασης, ελευθερίας και φαντασίας, σε μια πραγματικότητα που σε περιορίζει και που τις περισσότερες φορές, δε σου επιτρέπει να εκφραστείς, όπως θα ήθελες. Γράφοντας, βρήκα τον τρόπο να εκφράζομαι όπως θέλω. Κι αυτό για μένα, είναι ένα είδος ελευθερίας.
Εύη Μακαβέλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Latest Posts

Μαριλίζα Παπάζογλου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην όμορφη θεσσαλονικη ,μια πόλη που από μόνη της σου δίνει χίλιους λόγους να γράφεις !!το θέατρο και ή μουσική είναι ο έρωτας στην ζωή μου ,όμως οι άνθρωποι γύρω μου μου δινουν το κίνητρο έμπνευσης στο να αποτύπωνω την ψυχή μου στο χαρτί !πάντα όταν γράφω θέλω να ακούω ένα μουσικό κομμάτι ...ή ελευθερία που νιώθεις όταν γράφεις ειναι το ξεκλειδωμα ψυχής προς τα όνειρα και την ζωή
Δώρα Σαμαρά

 • Bio
 • Latest Posts

About

Δεν δήλωσα ποτέ άνθρωπος αθώος. Δηλωνω απλα '' ανθρωπος''. Με αγαπη και θυμο(μισος δε νιωθω, δε θα πω!) Με λαθη και με παθη Με πικρες και χαρες Με δακρυα και γελιο Σκληρος και τρυφερος Βουτυρο και μελι... Με δυναμη και αντοχη Τα ασπρα μου, τα μαυρα μου, τα γκρι... Για αλλους-ανθρωπος ωραιος Για αλλους-αντιπαθης(μα τι να πεις!) Μια στα αστερια ταξιδευω Μια στη γη γερα πατω... Αυτη ειμαι εγω! Τσαλακωμενο ρουχο η ψυχη μου με μπαλωματιες και σκισμενα τα παπουτσια μου απ' το τρελο παιχνιδι με τη ζωη! Μα τα γουσταρω τοσο, γιατι τρεχω ελευθερη στις λασπουριες Και χορευω, τσαλαπαταω στη βροχη! Και δε φοβαμαι μη λερωθω, Μηπως βραχω... Αλλωστε, τα σιδερωμενα και τα καλογυαλισμενα, δε μου ταιριαζαν ποτε στο πνευμα μου το ελευθερο και στην αλητισσα μου σκεψη! Αυτη ειμαι εγω! Ενας ανθρωπος απλως....!
Φραγκίσκα Στρούμπου

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννήθηκα Αθήνα αλλά μεγάλωσα στην Τήνο. Δηλώνω ονειροπόλα, αισιόδοξη και ρομαντική. Είμαι πολύ αυθόρμητη, καθόλου λογική, παθιασμένη με ανθρώπους και καταστάσεις και μου αρέσει να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος. Είμαι εθισμένη στη μουσική και τα γλυκά. Αγαπώ τα ταξίδια και τα βιβλία και θα 'θελα κάθε μέρα να είναι Χριστούγεννα. Θαυμάζω τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους που σε εμπνέουν και σε παρακινούν. Έχω ανάγκη να βλέπω πάντα την καλή πλευρά των ανθρώπων και πιστεύω στη μαγεία του έρωτα. Απ' όταν θυμάμαι τον εαυτό μου λάτρευα το γράψιμο & το διάβασμα γιατί τα έβρισκα απελευθερωτικά. Από μικρή με μάγευαν οι λέξεις, να μπορώ να παίζω μαζί τους, να ντύνω τις σκέψεις μου. Ο μεγαλύτερος στόχος μου; Να απολαμβάνω την ζωή! Αν και ο κόσμος μας δεν είναι εύκολος, τον αγαπώ …
Ειρήνη Τσικρίκα

 • Bio
 • Latest Posts

About

Γεννημένη καλοκαίρι, πολυάσχολο και πολύπλευρο Καρκινάκι. Τυφλά ερωτευμένη με την Αθήνα εμπνέομαι από κάθε ομορφιά της. Αγαπώ τα ταξίδια, τη μουσική, την ποίηση και τη λογοτεχνία. Έχω την τύχη να περιβάλλομαι πάντα από τους πιο υπέροχους ανθρώπους, τρομερά επιλεκτική με προτίμηση στα αληθινά γέλια και αδυναμία στα καθαρά μάτια που αντανακλούν ψυχές. Πνεύμα ανήσυχο, με άγχος για όλα, αθεράπευτα ρομαντική ψυχή και με έντονες τάσεις φυγής, βαριέμαι εύκολα και μισώ το να στριμώχνω, αλλά και το να στριμώχνομαι. Συγχωρώ μα δεν ξεχνώ. Δε μοιράζω εύκολα τον εαυτό μου, αλλά όταν το αποφασίζω δίνομαι ολοκληρωτικά, χωρίς τσιγκουνιές. Τις ώρες που δεν κοιμάμαι ονειρεύομαι και πιστεύω πως η λύση σε όλα είναι τα όνειρα! Εσείς;
Γεωργία Τζανάκη

 • Bio
 • Latest Posts

About

Είμαι η Γεωργία και είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια της θετικής σκέψης και της καλής ενέργειας! Ανεξάρτητα αν πρέπει να αντιμετωπίσεις μια πεζή πραγματικότητα με ρεαλισμό, πρέπει πάντα να διαθέτεις καλή διάθεση και χιούμορ! Μέσα από το γράψιμο συνειδητοποίησα ότι μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι να μάθουν τον εαυτό τους μέσα από σένα! Με μια ευρύτερη έννοια θα μπορούσα να το συνοψίσω στα λόγια του Γιάννη Ρίτσου: "Όποιος γλυτώνει ένα δάκρυ από έναν άνθρωπο, υψώνει ένα μέτρο το μπόι της ανθρωπότητας!"

(Visited 947 times, 20 visits today)
No Comments

  Leave a Reply